Latest Movie :

İşkence Odasi – Martyrs filmi izle

İşkence Odasi – Martyrs full izle

Gösterim tarihi: 01 Mayıs 2009
film-izle-dunyasi.blogspot.com Puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Anie Pascale, Mylène Jampanoï
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Senaryo: Pascal Laugier
Yönetmen: Pascal Laugier


İletişim ve Şiddet temalı çoğu çalışmanın bu konuda benzer sözler sarf ettiğini ve bunların artık bilindik gerçekler haline geldiğinin farkındayız. Fakat şiddete yoğunlaşan anlatılar, onu sadece seyirlik haline getirirken, daha gerçekci ve tehlikeli bir boyutun potansiyellerini taşıyor: Seyirlik; adı üzerinde bir seyretmeden alınan hazzı yaşatırken, ona felsefi temeller katarak meşrulaştırmak bu hazzın kısa devreye uğramasına, şiddetin aklın sularına taşınarak haklılaştırılmasına işaret ediyor. Pascal Laugier (Fransız yönetmen) , bu gizli gücün hayli farkında ve olay yaratan son filmi (İşkence Odası – Martyrs) bu gücün üzerinden çoğu eleştirmenin de gözünü boyamayı başarıyor.
Lucie (Mylene Jampanoi) adındaki küçük bir kız etrafı (yüzü,gözü) kanlar içinde ve yarı çıplak bir şekilde bulunuyor. Tecavüze uğramadığı kesinleşen fakat darp aldığı açık olan küçük kız bir bakımevine gönderilir. Yaşadıkları herkes tarafından merak konusu olsada bunları bilecek tek kişi hayat boyu dostu olacak Anna (Morjana Alaoui)’dır.
İşkence Odasi – Martyrs filmi izle, İşkence Odasi - Martyrs full izle, İşkence Odasi – Martyrs tek part izle, İşkence Odasi – Martyrs izle, İşkence Odasi film izle, Martyrs izle,



Gets Daily Updates!

Follow us!

Share This Movie :

Comment with Your Facebook Account

 
Home | About | Contact Us
Copyright © 2012. Fullonline.in
Editor: Hd tek part
Proudly powered by Blogger